Παοκ Ολυμπιακόσ 2-0 : ΆΡΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΌΣ Ο-1. ΔΙΠΛΟ ΜΕ ΣΗΜΑΣΊΑ.- SERPICO / Ο παοκ φιλοξενεί στο καμίνι της τούμπας τον μισητό και αιώνιο αντίπαλο ολυμπιακό και με.

90΄ αλαλγή για τον ολυμπιακό, ο πάντος μπήκε στη θέση του γκαλέτι. Δοκάρι στο 20' ο μπρούμα που . Καθιερωμένο ετήσιο γλέντι του δικεφάλου απέναντι στους . Ο παοκ φιλοξενεί στο καμίνι της τούμπας τον μισητό και αιώνιο αντίπαλο ολυμπιακό και με. 13 φορές έχουν χαμογελάσει οι «ερυθρόλευκοι», επτά ο «δικέφαλος».

Δοκάρι στο 20' ο μπρούμα που . ΆΡΗΣ - ΟΛΥΜΠΙÎ'ΚΌΣ Ο-1. Î
ΆΡΗΣ - ΟΛΥΜΠΙÎ'ΚΌΣ Ο-1. Î"ΙΠΛΟ ΜΕ ΣΗΜÎ'ΣΊÎ'.- SERPICO from www.georgiouclub.gr
Δοκάρι στο 20' ο μπρούμα που . 20 φορές έχουν κοντραριστεί ολυμπιακός και παοκ στο κύπελλο. Ο παοκ φιλοξενεί στο καμίνι της τούμπας τον μισητό και αιώνιο αντίπαλο ολυμπιακό και με. Ο ολυμπιακός μπήκε πολύ δυνατά στην τούμπα και αιφνιδίασε τον παοκ αφού . 13 φορές έχουν χαμογελάσει οι «ερυθρόλευκοι», επτά ο «δικέφαλος». Δείτε λεπτό προς λεπτό το παιχνίδι για την 7η αγωνιστική από το live chat του onsports. Ο ολυμπιακός ήταν πολύ ανώτερος στο πρώτο ημίχρονο όταν και πήρε προβάδισμα δύο γκολ (21' αγκιμπού καμαρά, 30' μασούρας), ο παοκ καλύτερος . Πάθος, τσαμπουκά, άριστο διάβασμα από τον γκαρσία κι ένα.

90΄ αλαλγή για τον ολυμπιακό, ο πάντος μπήκε στη θέση του γκαλέτι.

Ο ολυμπιακός ήταν πολύ ανώτερος στο πρώτο ημίχρονο όταν και πήρε προβάδισμα δύο γκολ (21' αγκιμπού καμαρά, 30' μασούρας), ο παοκ καλύτερος . Ο παοκ φιλοξενεί στο καμίνι της τούμπας τον μισητό και αιώνιο αντίπαλο ολυμπιακό και με. 90΄ αλαλγή για τον ολυμπιακό, ο πάντος μπήκε στη θέση του γκαλέτι. Πάθος, τσαμπουκά, άριστο διάβασμα από τον γκαρσία κι ένα. Ο ολυμπιακός μπήκε πολύ δυνατά στην τούμπα και αιφνιδίασε τον παοκ αφού . 13 φορές έχουν χαμογελάσει οι «ερυθρόλευκοι», επτά ο «δικέφαλος». Δείτε λεπτό προς λεπτό το παιχνίδι για την 7η αγωνιστική από το live chat του onsports. 20 φορές έχουν κοντραριστεί ολυμπιακός και παοκ στο κύπελλο. Δοκάρι στο 20' ο μπρούμα που . Καθιερωμένο ετήσιο γλέντι του δικεφάλου απέναντι στους . 89΄ κόκκινη κάρτα στον γκαρσία ο οποίος αντίκρισε τη δεύτερη .

13 φορές έχουν χαμογελάσει οι «ερυθρόλευκοι», επτά ο «δικέφαλος». 90΄ αλαλγή για τον ολυμπιακό, ο πάντος μπήκε στη θέση του γκαλέτι. Καθιερωμένο ετήσιο γλέντι του δικεφάλου απέναντι στους . Ο ολυμπιακός μπήκε πολύ δυνατά στην τούμπα και αιφνιδίασε τον παοκ αφού . 89΄ κόκκινη κάρτα στον γκαρσία ο οποίος αντίκρισε τη δεύτερη .

89΄ κόκκινη κάρτα στον γκαρσία ο οποίος αντίκρισε τη δεύτερη . ΆΡΗΣ - ΟΛΥΜΠΙÎ'ΚΌΣ Ο-1. Î
ΆΡΗΣ - ΟΛΥΜΠΙÎ'ΚΌΣ Ο-1. Î"ΙΠΛΟ ΜΕ ΣΗΜÎ'ΣΊÎ'.- SERPICO from www.georgiouclub.gr
Καθιερωμένο ετήσιο γλέντι του δικεφάλου απέναντι στους . 20 φορές έχουν κοντραριστεί ολυμπιακός και παοκ στο κύπελλο. Δείτε λεπτό προς λεπτό το παιχνίδι για την 7η αγωνιστική από το live chat του onsports. Ο παοκ φιλοξενεί στο καμίνι της τούμπας τον μισητό και αιώνιο αντίπαλο ολυμπιακό και με. 89΄ κόκκινη κάρτα στον γκαρσία ο οποίος αντίκρισε τη δεύτερη . 13 φορές έχουν χαμογελάσει οι «ερυθρόλευκοι», επτά ο «δικέφαλος». Πάθος, τσαμπουκά, άριστο διάβασμα από τον γκαρσία κι ένα. Δοκάρι στο 20' ο μπρούμα που .

Ο ολυμπιακός μπήκε πολύ δυνατά στην τούμπα και αιφνιδίασε τον παοκ αφού .

Ο ολυμπιακός μπήκε πολύ δυνατά στην τούμπα και αιφνιδίασε τον παοκ αφού . Ο παοκ φιλοξενεί στο καμίνι της τούμπας τον μισητό και αιώνιο αντίπαλο ολυμπιακό και με. 20 φορές έχουν κοντραριστεί ολυμπιακός και παοκ στο κύπελλο. Δείτε λεπτό προς λεπτό το παιχνίδι για την 7η αγωνιστική από το live chat του onsports. Ο ολυμπιακός ήταν πολύ ανώτερος στο πρώτο ημίχρονο όταν και πήρε προβάδισμα δύο γκολ (21' αγκιμπού καμαρά, 30' μασούρας), ο παοκ καλύτερος . Καθιερωμένο ετήσιο γλέντι του δικεφάλου απέναντι στους . 90΄ αλαλγή για τον ολυμπιακό, ο πάντος μπήκε στη θέση του γκαλέτι. 13 φορές έχουν χαμογελάσει οι «ερυθρόλευκοι», επτά ο «δικέφαλος». Πάθος, τσαμπουκά, άριστο διάβασμα από τον γκαρσία κι ένα. Δοκάρι στο 20' ο μπρούμα που . 89΄ κόκκινη κάρτα στον γκαρσία ο οποίος αντίκρισε τη δεύτερη .

90΄ αλαλγή για τον ολυμπιακό, ο πάντος μπήκε στη θέση του γκαλέτι. Ο ολυμπιακός ήταν πολύ ανώτερος στο πρώτο ημίχρονο όταν και πήρε προβάδισμα δύο γκολ (21' αγκιμπού καμαρά, 30' μασούρας), ο παοκ καλύτερος . Δείτε λεπτό προς λεπτό το παιχνίδι για την 7η αγωνιστική από το live chat του onsports. Πάθος, τσαμπουκά, άριστο διάβασμα από τον γκαρσία κι ένα. 13 φορές έχουν χαμογελάσει οι «ερυθρόλευκοι», επτά ο «δικέφαλος».

13 φορές έχουν χαμογελάσει οι «ερυθρόλευκοι», επτά ο «δικέφαλος». ΆΡΗΣ - ΟΛΥΜΠΙÎ'ΚΌΣ Ο-1. Î
ΆΡΗΣ - ΟΛΥΜΠΙÎ'ΚΌΣ Ο-1. Î"ΙΠΛΟ ΜΕ ΣΗΜÎ'ΣΊÎ'.- SERPICO from www.georgiouclub.gr
Δείτε λεπτό προς λεπτό το παιχνίδι για την 7η αγωνιστική από το live chat του onsports. Ο ολυμπιακός ήταν πολύ ανώτερος στο πρώτο ημίχρονο όταν και πήρε προβάδισμα δύο γκολ (21' αγκιμπού καμαρά, 30' μασούρας), ο παοκ καλύτερος . Πάθος, τσαμπουκά, άριστο διάβασμα από τον γκαρσία κι ένα. 20 φορές έχουν κοντραριστεί ολυμπιακός και παοκ στο κύπελλο. 89΄ κόκκινη κάρτα στον γκαρσία ο οποίος αντίκρισε τη δεύτερη . 90΄ αλαλγή για τον ολυμπιακό, ο πάντος μπήκε στη θέση του γκαλέτι. Καθιερωμένο ετήσιο γλέντι του δικεφάλου απέναντι στους . Ο ολυμπιακός μπήκε πολύ δυνατά στην τούμπα και αιφνιδίασε τον παοκ αφού .

Καθιερωμένο ετήσιο γλέντι του δικεφάλου απέναντι στους .

20 φορές έχουν κοντραριστεί ολυμπιακός και παοκ στο κύπελλο. 90΄ αλαλγή για τον ολυμπιακό, ο πάντος μπήκε στη θέση του γκαλέτι. Πάθος, τσαμπουκά, άριστο διάβασμα από τον γκαρσία κι ένα. Ο ολυμπιακός μπήκε πολύ δυνατά στην τούμπα και αιφνιδίασε τον παοκ αφού . 89΄ κόκκινη κάρτα στον γκαρσία ο οποίος αντίκρισε τη δεύτερη . Ο ολυμπιακός ήταν πολύ ανώτερος στο πρώτο ημίχρονο όταν και πήρε προβάδισμα δύο γκολ (21' αγκιμπού καμαρά, 30' μασούρας), ο παοκ καλύτερος . Καθιερωμένο ετήσιο γλέντι του δικεφάλου απέναντι στους . 13 φορές έχουν χαμογελάσει οι «ερυθρόλευκοι», επτά ο «δικέφαλος». Δοκάρι στο 20' ο μπρούμα που . Ο παοκ φιλοξενεί στο καμίνι της τούμπας τον μισητό και αιώνιο αντίπαλο ολυμπιακό και με. Δείτε λεπτό προς λεπτό το παιχνίδι για την 7η αγωνιστική από το live chat του onsports.

Παοκ Ολυμπιακόσ 2-0 : ΆΡΗΣ - ΟΛΥΜΠΙÎ'ΚΌΣ Ο-1. Î"ΙΠΛΟ ΜΕ ΣΗΜÎ'ΣΊÎ'.- SERPICO / Ο παοκ φιλοξενεί στο καμίνι της τούμπας τον μισητό και αιώνιο αντίπαλο ολυμπιακό και με.. Ο παοκ φιλοξενεί στο καμίνι της τούμπας τον μισητό και αιώνιο αντίπαλο ολυμπιακό και με. Ο ολυμπιακός μπήκε πολύ δυνατά στην τούμπα και αιφνιδίασε τον παοκ αφού . 13 φορές έχουν χαμογελάσει οι «ερυθρόλευκοι», επτά ο «δικέφαλος». Δοκάρι στο 20' ο μπρούμα που . Ο ολυμπιακός ήταν πολύ ανώτερος στο πρώτο ημίχρονο όταν και πήρε προβάδισμα δύο γκολ (21' αγκιμπού καμαρά, 30' μασούρας), ο παοκ καλύτερος .

Ο ολυμπιακός μπήκε πολύ δυνατά στην τούμπα και αιφνιδίασε τον παοκ αφού  παοκ ολυμπιακόσ. 89΄ κόκκινη κάρτα στον γκαρσία ο οποίος αντίκρισε τη δεύτερη .